Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet.

A fogászat olyan speciális szakma, amelynek eredményes műveléséhez három szakember együttműködése és kapcsolata szükséges. E három szakember a fogorvos, a fogorvosi asszisztens és a fogtechnikus. Ezen kívül a páciens teljes együttműködésére is szükség van a kezelés alatt és azt követően egyaránt.

Fontos az orvos utasításainak maradéktalan betartása is, ez a gyógyulás egyik fontos feltétele. A gyakran fájdalommal, bizalmatlanul érkező beteg bizalmának megnyerése az első és fontos feladatunk.

A praxisban teljes körű fogászati ellátást nyújtunk betegeinknek, mely magába foglalja a konzerváló -, esztétikai - és gyermekfogászati kezeléseket, fogpótlások készítését, szájbetegségek gyógyítását, fogbeültetést és mindennemű ambuláns szájsebészeti beavatkozást.

Olyan anyagokat, eljárásokat alkalmazunk a kezelések során, melyek követik a piacon fellelhető újdonságokat, innovatív eljárásokat. Minden esetben igyekszünk pácienseinket globálisan kezelni. Ezért a szükséges esetekben specialisták bevonásával, (fogszabályzó-, fül-orr-gégész-, allergológus-, bőrgyógyász-, parodontológus szakorvos, mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálatok) tesszük teljessé a beavatkozásokat.  Mindenkinek igénye szerint személyre szabott kezelési tervet dolgozunk ki.

Munkánkat a páciensek igényeinek maximális figyelembevételével végezzük, szem előtt tartva a szakma szabályainak teljes mértékben történő betartását.

Dr. Vidáts Ákos