Diagnosztika

Anamnézis

Újonnan érkező és régi betegeinkről, az általuk kitöltött ADATFELVÉTELI LAPon megadott adatok alapján nyilvántartást vezetünk, melyet az adatvédelmi törvényben meghatározott módon, teljes diszkrécióval kezelünk. Ebben a személyi adatokon kívül a kezelések elvégzéséhez szükséges kórelőzményt rögzítjük (pl.: eddigi betegségek, műtétek, rendszeres szedett gyógyszerek, gyógyszerallergia).  


Konzultáció-diagnosztika 

A kezelőorvosi konzultációt követi a klinikai szájvizsgálat. A pontos diagnózis megállapításához szükségessé válhat a páciensről panoráma röntgenfelvétel készítése, mely olyan képletet is megmutat, mely a klinikai vizsgálattal nem állapítható meg. Fény derülhet olyan fizikális vizsgálattal nem észlelhető elváltozásokra, melyek vagy az elváltozás helyén, vagy a későbbiekben a szervezet távoli részén gócként problémát okozhatnak.


Kezelési tervek, kezelések 

A diagnosztikai vizsgálat eredményeinek birtokában megtörténhet a kezelési terv, ill. tervek felállítása. A különféle lehetőségek átbeszélése után a páciens kiválasztja a számára legmegfelelőbb változatot. A kezelési terv készítése ingyenes szolgáltatása rendelőnknek.


Utógondozás –ReCall, páciens visszarendelés

Betegeinket rendszeres időközönkéntellenőrzésekre rendeljük vissza. Ezzel a kezdődő problémákat időben tudjuk orvosolni.